La Finca Bellveure és una de les finques més ben situades de l'illa de Mallorca. Amb un disseny rústic i romàntic podreu celebrar amb els vostres convidats el dia més esperat de l'any. Disposen de diferents zones per a realitzar la cerimònia, el banquet i la posterior festa. Les seves vistes són espectaculars i el personal atent perquè els nuvis no hagin de preocupar-se dels detalls.

Espais i capacitats

Disposa d'una àmplia terrassa on es pot observar l'idíl·lic poble de Binissalem, juntament amb altres pobles del Pla de Mallorca. La finca ofereix la seva zona exterior per a celebrar unes romàntiques vetllades, ideal per al còctel i aperitiu, disposa d'una almàssera per poder celebrar diferents esdeveniments i jardins per celebrar cerimònies civils. A més, disposa de zona de discoteca i chill out, zona de pàrquing i cuina per al càtering.

Serveis que ofereix

Aquest espai conserva la seva estructura, donant així un toc rústic i romàntic, ideal per a celebrar una cerimònia i banquet especial. Us embolicarà en un somni fet realitat, amb tota mena de detalls, cuidant la seva decoració, el càtering i el servei dels seus professionals.

Nosaltres

Premsa